Our Centre

Our Centre

 

Kids In Sync is currently housed within a large Victorian/ Edwardian style house in a quiet residential road with free parking on the short driveway in front of the clinic. Being situated in a house gives children a more homely experience into which they can settle quickly, reducing any initial anxiety.

We have a fully equipped sensory integration room, which looks rather like a soft play area, in which to conduct assessments and therapy sessions and consulting space to accommodate parent consultations, therapies and training. All our paediatric occupational therapists are sensory integration trained, most with long term experience

 

Kids In Sync is 5 minutes’ walk from Barnet High Street with its cafes and shops and there is a children’s play park 10 minutes’ walk away. See Contact us for map and directions.

 

We look forward to welcoming you and your child.